+387 51 438 999 info@zelenonaruci.com

O nama

Restoran zdrave hrane

Dobrodošli

seperator

Zeleno naruči – restoran zdrave hrane

Sa velikim zadovoljstvom stojimo Vam na usluzi kao mjesto gdje možete s nogu pojesti nešto zdravo i neubičajeno za Banjaluku.  Pored toga, naša dostava Vam je na raspologanju svaki dan od sedam do 23 časa, i  prvi smo koji rade veganski ketering. Naravno,  ketering drugih jela sa našeg menija po Vašoj želji i afinitetima.

Naša posebnost je u tom što u ponudi imamo veganska, vegeterijanska ali i mesna jela. Raznovrsnost ukusa ide uz zdravu ishranu i mi Vam je sa  radošću nudimo.

Razbijamo predrasude da je zdravo neukusno,  i tu smo da zavolite i  zeleno naručite. 🙂

Takođe smo mnoga jela koja se tradicionalno spremaju sa mesom jednostavno pretvorili u bezmesna. I dalje su vrlo ukusna, ne brinite. Sigurni smo kad jednom probate naše sendviče ili vegansku sarmu razumjećete o čemu govorimo.

Pored mogućnosti ručavanja u našem za sada malom prostoru, dostave i keteringa, nudimo Vam i mogućnost pretplate (10+ jela) za škole, firme i druge kolektive. Pretplata Vam pruža mnoge povoljnosti koje možemo dogovoriti u par koraka, u skladu sa Vašim željama.

I da, zdravo ne znači odsustvo uživanja u slatkišama. Naši posebni, zašećereni medom, voćem i drugim zdravim namirnicima.

Kuhamo za Vas prilikom bitnih događaja – rođendani, radionice, seminari.

Tu smo za Vas. 🙂

Otvoreni smo za svaki vid komunikacije i saradnje, a mi Vama obećavamo da sve sto smo do sada naučili nesebično ćemo podijeliti.

Radujemo se Vašim pozivima i komentarima,

Vaš ZEN tim.

KL

Spremamo s ljubavlju

Naš restoran je naš drugi dom. Taj osjećaj želimo da podjelimo i sa Vama, bilo da ste naši gosti ili da donosimo hranu u vaš dom.

Stvarno zdrava hrana

Sve namirnice koje koristimo u spravljanju jela su organske i domaćeg porijekla. Posebno smo ponosni na program za vegeterijance i vegane.

Brza i besplatna dostava

Trudimo se da sva naša jela do Vas stignu svježa i topla. Dostava je besplatna uz minimalnu narudžbu od  sedam maraka, a stižemo za najviše do pola sata.